FINNISH PHOTO AWARDS 2021
FINAALITAPAHTUMA KUOPIOSSA 24.-25.9.2021

Jos tulet Kuopioon jo torstaina 23.9., niin silloin on tarjolla illalla etkot get together -hengessä klo 19 alkaen VB-valokuvakeskuksella, os.Kuninkaankatu 14-16 https://vb-valokuvakeskus.fi/. Tämä tapahtuma sopii erityisen hyvin uusille SAV:n jäsenille tai SAV:n toiminnasta kiinnostuneille, mutta kaikki ovat luonnollisesti tervetulleita!

Perjantai 24.9. FPA-finaalin livetuomarointi, Sokos Hotel Puijonsarvi Suojalinna-sali

Perjantai 24.9. on varattu päivän osalta 100 finalistikuvan arviointiin klo 10 alkaen. Päivällä noin 12.30 alkaen tunnin mittainen lounastauko ja iltapäivällä kahvitauko
Illalla aivot saa nollattua Kuopion Kameraseuran järjestämässä kuvakaraokessa, sen lokaatio vahvistetaan tuonnempana.
Päivän kellonajat ovat aloitusajankohtaa lukuunotttamatta hiukan liikkuvia, sillä niihin vaikuttaa tuomaroinnin eteneminen.

Lauantai 25.9. Messu- ja gaalapäivä, Sokos Hotel Puijonsarvi Puikkari-sali

Lauantai 25.9. alkaa klo 9.30 SAV;n syyskokouksella, josta sitten jatketaan päivää messujen ja tuomaristopalautteiden merkeissä. Näissä palautteissa tuomaristo kommentoi yleisellä tasolla kuvia, jotka eivät selviytyneet finaaliin asti.
Päivän aikana myös yhteistyökumppanimme esittäytyvät tarjouksineen messupäivän aikana klo 10-15, tätä ei kannata jättää välistä!
Tapahtuma huipentuu klo 19 lauantai-illan Finnish Photo Awards -gaalaan, jossa parhaat palkitaan ja muutenkin juhlitaan yhdessä. Palkinnot jaetaan ensin ja sitä seuraavat yhteinen illallinen ja juhla.

Tapahtuman ohjelma on maksuton lukuunottamatta lauantai-illan gaalaa. Illalliskortit SAV:n jäsenille hintaan 70€, muut 90€. Palkinnot jaetaan gaalan aluksi, joten voit halutessasi voit noutaa palkintosi ilman illalliskorttia, salissa istumapaikat on kuitenkin varattu vain illalliskortin lunastaneille.

Finnish Photo Awardsin tapahtumapaikkana on get-together iltaa lukuunottamatta Sokos Hotel Puijonsarvi, josta huoneita voi varata hintaan 95€/1hh tai 115€/2hh koodilla BFPA2021. Tarjouskoodi on voimassa 2.9.2021 asti. Voit toki valita myös minkä tahansa muunkin majoituspaikan Kuopion tarjonnasta.

Ilmoittaudu tapahtumaan 2.9.2021 mennessä joko toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai 0504399439

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteistyössä mukana:

(c) Suomen Ammattivalokuvaajat Ry