Osallistu

FINNISH PHOTO AWARDS 2021 ON SULKEUTUNUT LATAUKSILLE. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, FINALISTIT JULKAISTAAN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ!

(28.5.2021) HUOM: Uusien käyttäjien kirjautumisesta on ollut ongelmia vahvistussähköpostien lähettämisessä: viestit lähtevät järjestelmästä, mutta jostain syystä ne eivät tunnu päätyvän vastaanottajille. Tästä johtuen uusien käyttäjien rekisteröinnit pitää manuaalisesti hyväksyä (manuaalisesta aktivoinnista ei tule erillistä viestiä). Koska ne pitää tehdä manuaalisesti, pientä viivettä voi esiintyä, mutta odottele hetki ja koeta sitten sisäänkirjautumista.

Osallistuaksesi kilpailuun, rekisteröidy ensin ja kirjaudu sisään (1). Tämän jälkeen klikkaa “osallistu kilpailuun” linkkiä (2).

Huom! rekisteröitymisvaiheen ensimmäisessä kohdassa kysytään käyttäjänimeä. Käyttäjänimi voi olla mikä tahansa, kunhan itse muistat sen. Sitä käytetään vain henkilökohtaisen tunnuksen luomiseen. Omat tiedot -kohdassa nimesi tulee kuitenkin olla oikein kirjoitettuna (huomioi siis ääkköset, aksentit tms), sillä mahdollisia kunniakirjoja varten järjestelmä hakee nimet automaattisesti siinä muodossa, kun ne on tietoihin syötetty.

1: Rekisteröidy tästä >>

Unohditko salasanan? Klikkaa tästä!

2: Osallistu kilpailuun >>

 

 

Yhteistyössä mukana:

(c) Suomen Ammattivalokuvaajat Ry