Kiitos osallistumisestasi

Finnish Photo Awards – kilpailun latausaika on nyt päättynyt, kiitos osallistumisestasi kilpailuun! Kilpailun suosio ylitti odotuksemme, saimme kisaan yli 700 kuvaa!
Tuomaristo aloittaa nyt työnsä ja parin viikon kuluttua tiedämme kaikkien yhdeksän kilpailusarja finalistit. Finalisteihin otetaan sekä henkilökohtaisesti yhteyttä että heidän nimensä julkaistaan Finnish Photo Awardsin netti- ja Facebook-sivuilla.

Kilpailun finaalivaihe käydään Tampereella huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.4.2019. Viikonlopun tapahtumapaikkana on Sokos Hotel Ilves Tampereen ydinkeskustassa. Lauantaipäivä on pyhitetty finaalikuvien arvioinnille eli tuomaristo arvioi kaikki 90 finalistikuvaa yleisölle avoimessa arviointitilaisuudessa. Sunnuntaina on mahdollista nähdä kaikki kisaan osallistuneet kuvat, jutella tuomariston kanssa kisakuvista sekä tutustusta kisan sponsorien ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n yhteistyökumppanien tuotteisiin ja tarjouksiin päivän mittaisilla minimessuilla.

Viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana järjestettävään Finnish Photo Awards – juhlaan, jossa parhaat kuvat palkitaan. Sarjojen kolme parasta palkitaan mitalein ja kunniakirjoin, lisäksi kunkin sarjan voittaja saa kyseisen sarjan nimikkosponsorin lahjoittaman tuotepalkinnon, myös yleisöäänestyksen voittanut kuva saa tuotepalkinnon. Koko kilpailun kolme parasta palkitaan pokaalein ja kunniakirjoin ja lopuksi Finnish Photo Awards voittaja palkitaan 1000€:n suuruisella rahapalkinnolla.

Ilmoittautumalla finaaliviikonloppuun seuraavan kahden viikon kuluessa eli 7.4. mennessä, saat sen early bird – hintaan 100€ jäsenet / 120€ ei jäsenet (sis. viikonlopun ohjelman sekä sunnuntai-illan FPA-gaalan illalliseen). Senkin jälkeen voi vielä ilmoittautua, mutta silloin pätevät viime tipan hinnat eli 150€ jäsenet / 170€ jäsenet. Ilmoittautumiset toimistollemme, joko toimisto@ammattivalokuvaajat.fi tai 0504399439.
Mikäli haluat myös majoittua tapahtumien polttopisteessä eli Sokos Hotel Ilveksessä, olemme varanneet kiintiön huoneita erikoishintaan 119€/vrk 1hh ja 139€/vrl 2hh, tarjoushinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen Suomen Ammattivalokuvaajat. Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta.

Julkaisemme vielä tarkemman ohjelman kellonaikoineen lähempänä h- hetkeä, mutta lauantaina 27.4. tullaan arviointi aloittamaan suhteellisen aikaisin, todennäköisesti klo 11. Sunnuntain puolestaan ohjelma päättyy hyvissä ajoin suhteessa siihen, että varmasti monet paikalla olijat haluavat valmistautua iltajuhlia varten.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan ja onnea kisaan kaikille!

Yhteistyössä mukana:

(c) Suomen Ammattivalokuvaajat Ry